Smart sökverktyg för försäkringar när man köper helikopter!

Att kunna ha möjlighet att köpa sig en egen helikopter är få förunnat och förutsätter att man tar ett helikopterkörkort. Att äga en helikopter innebär att man behöver en stor kunskap och tillgång till en reparatör om något händer, men även en bra och täckande försäkring.

Smarta tjänster med samlade försäkringar!

När man flyger en helikopter kan olyckan vara framme av olika orsaker. Det kan vara maskinfel eller att det uppstår ett kraftigt oväder. Som helikopterpilot behöver man en trygg olycksfallsförsäkring, om man skulle ha otur och råkar ut för en olycka med helikoptern. En olycksfallsförsäkring ska innebära ersättning om man efter en helikopterolycka får bestående men eller invaliditet. Om det är svårt att välja vilken försäkring man ska ta, har man tillgång till samlade försäkringar på smarta Insplanet för att kunna välja den försäkring som passar det egna behovet.

Fördelar med samlade försäkringar när man flyger helikopter

Det finns många fördelar med att ha möjlighet att kunna se över vilka försäkringar man behöver. Tack vare smarta tjänster online där alla försäkringar man behöver är samlade på ett och samma ställe, kan man lätt jämföra priser, förmåner och få tips och fakta kring de olika försäkringarna. Det är enklare än man tror att äga en helikopter, men det handlar mestadels om att man ska ha tillstånd, tillräckligt platsutrymme och en riktigt god ekonomi. En helikopter kan kosta mellan en miljon och upp till 50 miljoner beroende på modell och prestanda. När man har en egen helikopter bör man bo i en villa. Är man ute och flyger med sin en egen helikopter och har lämnat hemmet, är det viktigt att ha en bra hemförsäkring om det sker ett inbrott, vattenläcka, eller skador som kan orsakas av oväder. Det är en trygghet att då ha tillgång till försäkringar online för ett val av den bästa hemförsäkringen.